sitemap | bookmark
 
MijnWebserver webhosting services stardevelop.com Live Help Accept Decline Close
Live Help
Produkten .EU domeinnamen

.EU domeinnaam
Aan het begin van 2006 wordt het mogelijk om .eu domeinnamen te registreren. Je kunt dan de .nl domeinnamen die reeds in jouw bezit zijn ook registreren met de .eu extensie of je kunt een domeinnaam registreren waarvan de .nl extensie al bezet is. Verwacht wordt dat de .eu domeinnamen een belangrijke plaats gaan innemen naast de .nl en .com domeinnamen.


Voorregistreren
De precieze datum waarop de uitgifte van .eu domeinnamen wordt gestart is nog niet duidelijk. De stichting Eurid die de .eu domeinnamen beheert is bezig met de laatste aanpassingen. Verwacht wordt dat de uitgifte van de .eu domeinnamen begin 2006 start.

Je kunt jouw gewenste .eu domeinnamen nu al aan MijnWebserver doorgeven. Op het moment dat het mogelijk wordt om de .eu domeinnamen te registreren dan sturen wij jouw aanvragen direct door.

In het control panel kun je jouw gewenste .eu domeinnamen voorregistreren. De domeinnamen worden in ons systeem en bij Eurid geregistreerd via het "first come, first served" principe, dus wees er snel bij!


Tarieven
De kosten voor de registratie van een .eu domeinnaam bedragen € 17,50 (excl BTW) per jaar per domeinnaam. Na het indienen van jouw aanvraag voor .eu domeinnaam ontvang je binnen enkele dagen een factuur. Wanneer de door jouw aangevraagde domeinnaam niet te registreren is dan ontvang je de € 17,50 (excl BTW) terug.
Copyright 2003-2006 MijnWebserver, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden