sitemap | bookmark
 
MijnWebserver webhosting services stardevelop.com Live Help Accept Decline Close
Live Help
Home Nieuws


Nieuw faxnummer
21 maart 2006

Het faxnummer van MijnWebserver is veranderd. U kunt uw faxen vanaf vandaag versturen naar het faxnummer: 036-7112112.


MijnShopConnector
10 januari 2006

In samenwerking met Copaco Nederland B.V. introduceert MijnWebserver een nieuwe dienst, de eerste elektronische inkoopkoppeling voor de open source-webshop osCommerce.
Met MijnShopConnector is het mogelijk om een osCommerce webshop te koppelen aan het SAP R/3 enterprise systeem (voorraadsysteem) van Copaco Nederland. Via deze datakoppeling kunnen dagelijks meer dan 19.000 A-merk ICT producten automatisch in de osCommerce webshop worden ge´mporteerd.

Bekijk voor meer informatie de website van MijnShopConnector: www.mijnshopconnector.nl.


Software updates
24 oktober 2005

De webserver is voorzien van een aantal nieuwe software versies:

Apache,  De nieuwste versie van de Apache webserver is ge´nstalleerd.
PHP,  De huidige PHP versie is vervangen door versie 4.4.0. Meer informatie over de PHP installatie is hier te vinden: phpinfo.php
phpMyAdmin,  Het programma om MySQL databases mee te beheren is vervangen door de laatste versie.
Webmail,  Uw email lezen via de webbrowser gaat nu nog beter met een nieuwere versie van de webmail..EU domeinnamen
25 juli 2005

Vanaf begin 2006 is het mogelijk om .eu domeinnamen te registreren. Je kunt jouw gewenste .eu domeinnaam registraties alvast aan MijnWebserver doorgeven zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Klik hier voor meer informatie over de .eu domeinnamen.


Mailinglist
12 juli 2005

In het control panel is de mogelijkheid voor het beheren van mailinglists toegevoegd. Via een mailinglist is het mogelijk om nieuwsbrieven eenvoudig te versturen. Gebruikers kunnen zich automatisch voor de mailinglist aan- en afmelden zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.


SSL certificaten
27 juni 2005

Vanaf vandaag is MijnWebserver officieel partner van Comodo. Hierdoor kunnen wij SSL certificaten snel en eenvoudig uitgeven tegen zeer scherpe prijzen. De SSL certificaten van Comodo worden door 99,3% van alle browsers ondersteund.

Meer informatie over SSL certificaten kun je vinden onder Produkten SSL certificaten.


FTP Manager
27 mei 2005

Het control panel is uitgebreid met de FTP manager. Met de FTP manager kun je meerdere ftp accounts aanmaken voor ÚÚn webhostingpakket.
Je kunt dit gebruiken wanneer je met meerdere mensen aan ÚÚn website werkt maar niet iedereen toegang tot de hele website wilt geven.


Standaard software
22 april 2005

De software pakketten phpBB en PHP-Nuke zijn geŘpgrade naar de nieuwste versies: phpBB 2.0.14 en PHP-Nuke 7.6


Nieuwe Webserver
25 maart 2005

Door de sterke groei in afgelopen periode is vandaag een nieuwe webserver in gebruik genomen.
De nieuwe webserver heeft de volgende specificaties:

Pentium 4 3.0GHZ
1 GB DDR2 Geheugen
2x 120 GB Harddisk (RAID 1)

De webserver is geplaatst in het Redbus datacenter in Amsterdam voor een optimale verbinding met het internet. U kunt zelf de snelheid testen door hier een test bestand te downloaden.


Webeditor
13 januari 2005

De nieuwe versie van de Webeditor werkt nu ook zonder problemen met de webbrowser Firefox. De Webeditor is te bereiken op: http://webeditor.mijnwebserver.nl.


Standaard software
7 januari 2005

De standaard software in het Control Panel is uitgebreid met de populaire opensource webshop osCommerce. Meer informatie over dit softwarepakket kun je vinden op: http://www.oscommerce.com.


phpMyAdmin
3 oktober 2004

De nieuwe versie 2.6.0 van phpMyAdmin is ge´nstalleerd. Deze nieuwe versie bevat een aantal nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.


Server upgrade
13 september 2004

De webserver is voorzien van extra intern geheugen. Door het extra geheugen is de webserver stabieler en sneller.


Virusmeldingen
2 september 2004

Doordat virussen zich de laatste tijd steeds sneller en vaker verspreiden via de e-mail, worden er geen meldingen meer verstuurd wanneer er een virus aan uw e-mailadres wordt gestuurd. Door de grote hoeveelheid virussen die er op sommige e-mailadressen binnenkwam werden de vele meldingen vaak als vervelend en onnodig beschouwd. Hierdoor hebben wij er dan ook voor gekozen om geen meldingen meer naar uw e-mailadres te sturen wanneer er een virus aan u wordt gestuurd.


Ondersteuning fotogallery
23 augustus 2004

Voor een verbeterde ondersteuning van de verschillende fotogallery scripts zijn de volgende programma's geupgrade:
ImageMagick 6.05, NetPBM 10.24, JHead en Jpegtran.

Bekijk de FAQ voor de locaties van de programma's.


DNS beheer
19 juli 2004

Het Control Panel is uitgebreid met een DNS beheer systeem. Via dit systeem is het mogelijk om zelf de volgende DNS gegevens te wijzigen:

Nameservers,  Nameservers beheren de gegevens van een domeinnaam.
MX records,  Mail exchange (MX) records geven aan waar de e-mail voor de domeinnaam afgeleverd wordt.
Subdomeinen,  Er kunnen A records en CNAME records aangemaakt worden.

Door gebruik te maken van het systeem is het mogelijk om subdomeinen en MX records te verwijzen naar een andere locatie, bijvoorbeeld een thuis server of een eigen mailserver.

Losse domeinregistraties zijn uitgebreid met de mogelijk tot url forwarding en url cloaking. Hierbij wordt de domeinnaam (eventueel onzichtbaar) doorverwezen naar een andere domeinnaam.


PHP
25 mei 2004

De webserver is vandaag voorzien van de laatste versie van PHP. Daarbij is ook het aantal ge´nstalleerde modules uitgebreid en is het nu ook mogelijk om de Zend Optimizer te gebruiken. Meer informatie over de PHP configuratie kun je vinden op: phpinfo.php


Standaard software
6 april 2004

Vanuit het Control Panel kun je nu de nieuwste versie van phpOpenchat (3.0.0b8) installeren. Meer informatie over dit softwarepakket kun je vinden op: http://phpopenchat.org.


phpMyAdmin
6 april 2004

phpMyAdmin versie 2.5.5 is vervangen door de laatste versie 2.5.6. Deze nieuwe versie bevat een aantal fixes en verbeteringen.


Control Panel
5 april 2004

Door een aantal kleine wijzigingen aan het Control Panel worden de Mozilla en Netscape webbrowsers nu ook volledig ondersteund. Je kunt jouw hostingpakket nu dus ook zonder problemen beheren via Mozilla of Netscape.


phpMyAdmin
21 februari 2004

phpMyAdmin is geupgrade naar de nieuwste versie. Deze nieuwe versie ondersteunt ook een aantal extra opties zoals het vastleggen van veel gebruikte sql-queries en het aangeven van tabel relaties.


Standaard software
6 februari 2004

Er zijn twee nieuwe softwarepakketten toegevoegd aan de standaard software:

PhpDig,   Met PhpDig voeg je een uitgebreide zoekmachine toe aan jouw website. De zoekmachine indexeert jouw eigen website waardoor je bezoekers de mogelijkheid biedt om te zoeken in de pagina's van jouw website. Meer informatie kun je vinden op de website van PhpDig.
Pivot,   Pivot maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze weblogs en dynamische websites te beheren. Pivot beschikt over vele handige functies waarmee je na installatie over een volledige weblog beschikt. Meer informatie kun je vinden op de website van Pivot.

Ook is de PHP-Nuke versie 6.9 vervangen door de nieuwste versie 7.0.


Spamfilter
3 februari 2004

De e-mailserver is voorzien van de nieuwste spamfilter versie. Ook is het aantal mogelijkheden van de spamfilter uitgebreid waardoor spam nog beter herkend wordt.


Server upgrade
26 januari 2004

Dit weekend heeft er een server upgrade plaatsgevonden waarbij de nieuwste versies van PHP en de webserver Apache zijn ge´nstalleerd. Ook is er een module ge´nstalleerd die ervoor zorgt dat de PHP scripts beter beveiligd worden. Het gebruik van deze module kent de volgende voordelen:

Verbeterde beveiliging, De bestanden van uw website worden beveiligd op het niveau van het linux besturingssysteem.
Geen beperkingen, Het is niet langer nodig om beperkingen als PHP safe mode te gebruiken om jouw bestanden te beveiligen, je kunt dus gebruik maken van alle mogelijkheden die PHP biedt.
Uploaden van bestanden, De module zorgt ervoor dat bestanden de juiste eigenaar en permissies krijgen.


Standaard software
26 januari 2004

Het installeren en configureren van software/scripts is een tijdrovende bezigheid. MijnWebserver maakt het jouw gemakkelijk door een aantal veel gebruikte softwarepakketten/scripts aan te bieden die je snel en simpel vanuit het Control Panel kunt installeren. Je kunt kiezen uit de volgende softwarepakketten:

phpBB, phpBB is een krachtig bulletin board systeem. Door de gebruikersvriendelijke interface, vele mogelijkheden en eenvoudige administratie is phpBB een van de meest gebruikte discussie softwarepakketten van het internet. Meer informatie over phpBB2 kun je vinden op de website van phpBB.
PHPOpenChat,   Met dit softwarepakket voeg je een uitgebreide chat toe aan jouw website. Meer informatie kun je vinden op de website van PHPOpenChat.
GBook, Met dit script voeg je een uitgebreid guestbook toe aan jouw website. Meer informatie kun je vinden op de website van GBook.
PHP-Nuke, PHP-Nuke is een volledig geautomatiseerd systeem ontworpen voor intranetten en het internet. Met de bijgeleverde tools kun je eenvoudig een 100% interactieve website maken. Meer informatie kun je vinden op de website van PHP-Nuke


Webeditor
26 januari 2004

Via de Webeditor kun je altijd en overal jouw website beheren. De Webeditor heeft de volgende functies:

WebFTP, beheer mappen bestanden zoals een gewoon ftp programma (screenshot).
File browser,   een uitgebreid overzicht van de mappen en bestanden van jouw website (screenshot).
HTML editor, snel en simpel html pagina's maken volgens het 'drag and drop' principe (screenshot).


Je kunt de Webeditor bereiken via http://webeditor.mijnwebserver.nl.
Heb je nog geen hostingpakket van MijnWebserver? Bekijk de Webeditor dan via het demo account.


Control Panel
14 januari 2004

De nieuwe versie van het Control Panel kent geen vertraging meer bij het doorvoeren van wijzigingen. De wijzigingen die je aan jouw pakket maakt worden vanaf vandaag dus direct actief.


Affiliate programma
12 januari 2004

MijnWebserver introduceert het affiliate programma. Door gebruik te maken van het affiliate programma word jij als klant beloond voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Lees er meer over op de affiliate pagina.


Virusscanner
1 januari 2004

MijnWebserver begint het nieuwe jaar goed met de introductie van een e-mailvirusscanner. De virusscanner detecteert de nieuwste virussen en verwijderd deze automatisch zodat jij veilig en onbezorgd kunt e-mailen. Je kunt de virusscanner activeren bij de instellingen voor je e-mailaccount.


Prettige feestdagen
24 december 2003

De medewerkers van MijnWebserver wensen je prettige feestdagen. Ook in het nieuwe jaar hopen wij al onze klanten weer van dienst te kunnen zijn bij hun webhosting activiteiten.


Webserver
19 december 2003

Tot op heden was het niet mogelijk om de ".htaccess" bestanden van de Apache webserver weer te geven via de ftp. De ".htaccess" bestanden worden nu gewoon weergegeven via de ftp waardoor het werken met deze bestanden gemakkelijker wordt. Meer informatie over ".htaccess" bestanden kun je vinden op de website van Apache


Webmail
6 december 2003

Webmail is vanaf nu ook bereikbaar via een beveiligde SSL verbinding: https://mail.mijnwebserver.nl
Ook kun je vanaf vandaag webmail bereiken onder jouw eigen domeinnaam: http://mail.jouwdomeinnaam


Webmail
3 december 2003

Vandaag is een nieuwe versie van webmail ge´nstalleerd met daarbij twee handige plugins:

Notify deze plugin houdt je door middel van een popup venster op de hoogte van nieuwe e-mailberichten.
TNEF decoder   e-mailberichten verzonden via Microsoft Outlook (in RTF formaat) kunnen een extra bijlage met de naam "winmail.dat" bevatten. In deze bijlage is de opmaak van het e-mail bericht opgeslagen. Het kan ook voorkomen dat de oorspronkelijke bijlage in "winmail.dat" is opgeslagen waardoor deze niet meer te openen is. Door het gebruik van deze plugin wordt de "winmail.dat" bijlage gedecodeerd en kunnen de oorspronkelijke bijlagen alsnog geopend worden.
Meer informatie over de "winmail.dat" bijlage is te vinden op de website van Microsoft.


Nieuws
1 december 2003

Het team van MijnWebserver werkt voortdurend aan een verbetering van de producten.
Via de nieuws pagina word je vanaf nu op de hoogte gehouden van alle nieuwe mogelijkheden.


Copyright ę 2003-2006 MijnWebserver, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden