sitemap | bookmark
 
MijnWebserver webhosting services stardevelop.com Live Help Accept Decline Close
Live Help
Produkten SSL certificaten

Informatie
Met het Secure Sockets Layer (SSL) protocol kan informatie veilig tussen de webserver en ontvanger worden verstuurd. Doordat de verbinding is versleuteld is het niet mogelijk voor derden om de verzonden informatie af te vangen. De beveiligde verbinding is met name geschikt voor het versturen van adresgegevens en fraude gevoelige informatie zoals creditcard gegevens. De verbinding wordt tevens voorzien van een digitaal SSL certificaat waardoor de authenticiteit van de webserver wordt verzekerd.
Een beveiligde SSL verbinding herken je aan het icoon onder in de browser en een url die begint met https://.

Overzicht
MijnWebserver is officieel partner van Comodo. Hierdoor kunnen wij SSL certificaten snel en eenvoudig uitgeven tegen zeer scherpe prijzen. De SSL certificaten van Comodo worden door 99,3% van alle browsers ondersteund.

Prijzen
Type 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar Garantie
Intranet SSL € 39,- € 69,- € 99,- $ 0,-
InstantSSL € 49,- € 89,- € 125,- $ 50,-
InstantSSL Pro* € 69,- € 114,- € 149,- $ 2500,-
Premium SSL* € 119,- € 164,- € 199,- $ 10000,-
Premium SSL Wildcard* € 449,- € 853.10 € 1212.30 $ 10000,-
* incl gratis TrustLogo
Prijzen zijn excl BTW


Voor het gebruik van een SSL verbinding is een eigen ip adres nodig. De kosten voor een eigen ip adres bedragen € 15,- (excl BTW) per jaar.

Vragen
Heb je nog vragen over een SSL certificaat? Bekijk dan de FAQ. Staat je vraag hier niet bij? Vul dan het vragenformulier in of neem contact op met info@mijnwebserver.nl. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Aanvragen
Wanneer je een SSL certificaat wilt aanvragen dan kun je contact opnemen met info@mijnwebserver.nl. Wij zullen je aanvraag dan zo snel mogelijk behandelen.


Copyright 2003-2006 MijnWebserver, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden